Mali Lošinj je ostrvo smešteno u Kvarnerskom zalivu. Sa površinom od oko 75 m2, sedmo je ostrvo po veličini u Hrvatskoj. Ostrvo Lošinj ima 8100 stanovnika, dok u letnjim mesecima taj broj raste i za 3.5 puta.  Grad Mali Lošinj glavni je centar ostrva te je administrativno, kulturno i finansijsko središte zapadnog dela Kvarnera. Ostrvo se sastoji se od 14 mesta od kojih su najveći Mali Lošinj i tri kilometra udaljen Veli Lošinj, a obuhvata i deo naselja na ostrvu Cresu. Mali Lošinj ima oko 6300 stanovnika. Glavne delatnosti od kojih grad živi su turizam, brodogradnja i nautika.

Jadranka grupa poseduje i upravlja sa šest hotela (svi kategorije 4* i 5*) i mnogim vilama. 

* u zoni Čikat nalaze se luksuzni hoteli Bellevue 5* i Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta 5*
* u zoni Sunčana uvala smešteni su Wellness Hotel Aurora 4* i Family Hotel Vespera 4*,
* u zoni Punta smešten je Vitality Hotel Punta 4*. 

Na ostrvu se ostvaruje 2.200.000 noćenja godišnje, što ga čini petom destinacijom po broju noćenja u Hrvatskoj.

Jadranka grupa ima 700 stalno zaposlenih radnika, a leti dodatno zapošljava 700 sezonskih radnika. 

Jadranka grupa posluje u turizmu od 1947. – tradicija duga 70 godina.

Svi kandidati koji konkurišu na ponuđene pozicije, prolaze preliminarne razgovore i inicijalne provere znanja za poslove za koje su konkurisali. Ako uspešno prođu selekciju i testiranje, isti se registruju u bazu raspoloživih kandidata. Kandidatima se pre odlaska u Hrvatsku obezbeđuje lekarski pregled, sva potrebna dokumentacija i prevoz, o trošku poslodavca.

Pre odlaska na rad u Hrvatskoj svi kandidati potpisuju dvojezični (srpsko – hrvatski) ugovor o radu. Pored navedenog svi kandidati potpisuju i prateću dokumentaciju – obaveštenje o uslovima života i rada u hotelima Jadranka grupa, obaveštavaju  o pravima i obavezama po osnovu rada saglasno propisima Hrvatske , a sve u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije koji reguišu oblast posredovanja u zapošljavanju.

Close Menu